Rauma Sanitetsforening

Vellykket jentekonferanse!

Jentekonferansen om skjønnhetstyrraniet for 150 unge jenter fra Rauma, Rauma Kulturhus, 3. juni ble en suksess.
NKS Rauma håper temaet var relevant og bevisstgjørende, og gir refleksjon og styrke til å ta egne valg mot kroppspresset.
De retter en takk til ordføreren som pekte på dagens utfordringer knyttet til temaet, takk til Evy Tofte fra Molde for foredraget "Du er mer enn "likes"! Hvem sier nettet at jeg er?, takk til Molde PRESS v/Live Grindevik Vorpenes og Synne Stranden Andersen for foredraget om "Vanlig reklame".

Hilde Kavli Ree fra NKS Rauma ledet konferansen og Gunhild Dahle fortalte om NKS sitt arbeid og hvorfor en slik konferanse. Under er noen bilder fra dagen, tatt fra Rauma Sanitetsforenings sin facebookside.

Les en fyldig reportasje fra Åndalsnes Avis her: Stort kroppspress
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Russekampanje i Rauma også

Også Rauma Sanitetsforening tok utfordringen fra fylkesstyret og deltok i den vellykkede Russ-15 kampanjen. De deltok på Rauma vgs sammen med SMISO og delte ut boksershortser i gooiebager og orienterte om kampanjen.


Tid for fastelavn

Lørdag 7. februar 2015 arrangerte Rauma Sanitetsforening kafé, åpen hall og fastelavensdugnad. Den 14. ble de solgt til inntekt for foreningen, der de markedsførte seg godt på ustalgsstedet.
Under er noen bilder fra arrangementet.
Fotograf er Ellinor Rørvik Lothe, Åndalsnes Avis
 
 
 
 
 
 
Flittige sanitetsdamer.
Flittige sanitetsdamer.
lekte seg...
lekte seg...
...mens andre bare slappet av i godt selskap.
...mens andre bare slappet av i godt selskap.
Sosialt å samles og lage ris sammen.
Sosialt å samles og lage ris sammen.