Ulsteinvik Sanitetsforening

Ny vellykket moteoppvisning

To ganger i året arrangerer Ulsteinvik Sanitetsforening moteoppvisning. Sist nå 30. september -15. Og folk stiller opp på dette populære arrangementet. Nå sist fikk de inn hele 26 500,- på loddsalg!! Under er noen bilder fra et vellykket arrangement som vi har funnet på deres Facebookside Ulsteinvik Sanitetsforening.
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommeravslutning

Ulsteinvik Sanitetsforening har tatt sommerferie og avsluttet med sommerfest for sine medlemmer. Under er et lite knippe bilder vi har lånt fra deres Facebookside.
Side 1 av 2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 2 av 2
 
 

Storslagen moteoppvisning

For syvende året på rad arrangerte Ulsteinvik Sanitetsforening moteoppvisning. På grunn av stor popularitet har de måtte gå til anskaffelse av større lokale, skriver den lokale avisa Vikebladet. Over 220 personer møtte frem for å se årets oppvisning.
 Åse Dimmen Grimstad, leder i Ulsteinvik Sanitet, sammen med de to konferansierane Wenche Mork og Siw Røyseth Ulstein.

Foto: Vikebladet


Les hele artikkelen her: Vikebladet.no

Feira 10 år med frivilligheit

Sanitetsforeninga var naturlegvis på plass då Frivilligheitssentralen freira sine første 10 år. Perly Pedersen orienteret om NKS sin grunnleggar Fredrikke Marie Quam. Sjå heile artikkelen litt betre her Vikebladet


Inviterer til åpne sanitetsmøter

Første torsdagen i kvar månaden invitererer dei inn til ope sanitetsmøte
på Bygdastova i Ulsteinvik.

Der kan alle interesserte kvinner møte opp. Samlingane er tenkte for alle som ikkje er med i saniteten frå før, både bygdefolk og kvinner som har kome flyttande til Ulstein kommune.

Det er berre å møte opp på Bygdastova.

Åse Dimmen er leiar i Ulsteinvik Sanitetsforening. BILDE:

Solveig Kristensen (t.v.) og Ann Ingvil Tødenes er med i Ulsteinvik sanitetslag. Dei ønskjer nye kvinner velkomne til ei open gruppe.

Besøk av fylkesleder Solveig

Mandag 20. januar fikk Ulsteinvik besøk av fylkesleder Solveig Fosseide og omsorgsberedskapsleder Kari Kvendset. De hadde "bestillt" seg et møte med de nærliggende sanitetsforeningene i området, og det ble definitivt en suksess!

Nesten 70 engasjerte damer møtte opp, og fylkesstyrets representanter fikk mye igjenn for turen.

Under er et lite fotogalleri fra møtet.